2016-06-07 10:10:08• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Halak - Hevesen reagál mindenre

Napi horoszkóp június 7-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Rák jegyében álló Hold érzelmekkel teli napot ígér önnek. Ha alapvetően jó hangulatban ébred, akkor szó szerint úszhat a boldogságban. Ha rosszul indult a napja, akkor megnőhet az ingerlékenyégre, zaklatottságra való hajlama.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A pozícióját átmenetileg megrendülni látja, de ez csak múló rosszakarat. Beszéljen a főnökével, hogy kiküszöbölje a csorbát. Délután már új feladatokban bizonyíthatja rátermettségét!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nap bizony nem múlik el felhőtlenül az ön számára. Legalábbis komor gondolatok bánthatják, egy probléma sürgős megoldást igényelne, ám most lehetetlen utána járni a dolognak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kedvezőtlen fényszögben van a Szaturnusszal. Ma nagyon kimerültnek lehet, sikerült annyira túlhajszolnia magát, hogy szinte alig áll a lábán. Ha eddig nem volt szabadságon, ne halogassa tovább, különben belebetegszik a munkába.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Remek napra számíthat, időben végez a feladataival. Ám a pénzügyekkel legyen óvatos, az üzleti tárgyalásokra nem alkalmas időpont a mai! A nagyobb beszerzéseket is bízza inkább másra, különben komolyabb veszteség érheti.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr és a Mars szembenállása rossz híreket jelez. Próbálja higgadtan fogadni ezeket, és bízzon magában, hamar talál megoldást a problémákra. Estére ne fixáljon le semmilyen programot, mert bármi változhat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Olyan sok a tennivalója, hogy nem tudja, mihez is fogjon először. Ráadásul a munkahelyén is adódik egy kínos szituáció, ami fölött nehezen tud napirendre térni. Az este már nyugodtabb lesz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most végre sikerre viheti egy régi tervét, azokat is meggyőzi ma, akik eddig nem helyeselték a javaslatát. A magánéletében is kedvező változások várhatóak, talán valaki esküvőre készül a közeli rokonságában.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez fárasztóan hat önre, és még a gyomra is megfájdulhat, ha mértéktelenül fogyaszt a kedvenc ételéből. ön jól tudja motiválni a többieket. Most világossá válik ön előtt, hogy mit kell tennie. Az este pihenésre való, ne dolgozzon tovább, mint kellene.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Érzékenyebb lesz ma, mint általában. Próbáljon meg csak a fontos dolgokra figyelni, a harmonikus kapcsolatokra a családtagjaival és a barátaival. Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen társaságba!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyon szorgalmasan teszi a dolgát, és így sikerül befejeznie, amit eltervezett. Jó nap ez a mai arra, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket a feletteseivel. Ne hagyja, hogy megrövidítsék!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon hevesen reagál mindenre. Nem kell mindjárt nekitámadnia valamelyik családtagjának, csak azért, mert nem mindent éppen úgy tesz, mint ahogy azt ön elvárná tőle. Inkább jó szóval próbálja rábírni a dologra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: